Följ

Plattformsuppdatering Sommaren 2024

Vi förbereder oss för den gradvisa lanseringen av den nya Digiexam-appen på våra stödda plattformar, vilket markerar det första steget i detta projekt.

Att stödja våra över 900 skolor och organisationer över hela världen med deras digitala prov och kunskapsmätningar är alltid vår första prioritet. Detta har uppnåtts genom kontinuerligt underhåll av vår nuvarande applikation samtidigt som vi bygger en helt ny applikation och plattform som är redo för framtidens digitala bedömningar.

Under denna sommar testar vi de första iterationerna av vår nya Digiexam-app för Windows- och Mac-enheter tillsammans med ett begränsat antal utvalda kunder. Efter denna inledande omgång kommer en bredare testning att kommuniceras.

Vi är dedikerade till att säkerställa en smidig övergång när vi uppgraderar till vår nya applikation. En trygghet är att vår nuvarande applikation kommer att fortsätta ha stöd tills den nya applikationen är redo för fullständig utrullning.

När den nya Digiexam-appen är fullt utrullad, kommer vi att påbörja den andra fasen av projektet som inkluderar ombyggnaden av webbapplikationen för att slutföra de mest prioriterade funktionerna och egenskaperna för provadministratörer och lärare.


Den nya Digiexam-appen

Denna nya app kommer inom en snar framtid att ersätta den gamla helt, och kräver då en separat installation.

Uppdateringar i den nya Digiexam-appen

  • Vi har implementerat en helt ny kodbas och backend-struktur för förbättrad tillförlitlighet, säkerhet och anpassningsbarhet.
  • Förbättrat stöd och funktionalitet för funktionerna Lägg till media och Externa verktyg med en uppdaterad intern webbläsare.
  • Ett förbättrat ritverktyg.
  • En sida-vid-sida (delad skärm) funktion för att visa frågetexter, medialänkar, externa verktyg och ritverktyg som förbättrar elevens upplevelse när de arbetar med uppgifter.

Plattformsspecifika förändringar och krav

  • MacOS: Assessment mode kommer att användas. En uppdatering till Monterey 12.0 eller senare krävs.
  • Windows: Stöd för både User-wide och Machine-wide installation via MSI.
  • iOS: Assessment mode används redan, inga större förändringar.
  • Chromebook: arbetet med en uppdaterad version av appen pågår, mer information inom kort.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer