Var ser jag mina resultat?

Du ser dina resultat på ditt DigiExam-konto som du loggar in på med samma e-postadress som användes när du skrev provet/tentan. Du kommer åt ditt konto från en webbläsare, klicka här för att komma till inloggningssidan.

Första gången du loggar in får du klicka på glömt lösenord (se bild 1) för att sedan fylla i din epost (se bild 2) och få en länk skickad till din epost där du kan skapa ett lösenord och logga in:

När du loggat in får du en översikt på de prov/tentor du skrivit och kan även se resultat för de prov/tentor som din lärare publicerat.