Ny Version Av DigiExam Chromebook , IPad, MacOS & Windows - 08 Mars 2018

DigiExam Chromebook (Släpptes 2018-03-08)

Nytt

• Den här versionen är förberedd för att kunna läsa prov skapade med vår nya texteditor som lanseras för lärare inom kort.
  • Utökad exam description - information om provtid, lärare osv visas nu innan man startar provet.
  • Readability mode - läge som gör det möjligt för elever att få text mer lättläst genom helskärm och tydligare färger, typsnitt osv.

Fixar/Uppdateringar

• Föbättrad USB hantering
  • Diverse buggfixar

--------------------------------------------------

DigiExam iPad (Släpptes 2018-03-08)

Nytt

• Den här versionen är förberedd för att kunna läsa prov skapade med vår nya texteditor som lanseras för lärare inom kort.
  • Utökad exam description - information om provtid, lärare osv visas nu innan man startar provet.
  • Readability mode - läge som gör det möjligt för elever att få text mer lättläst genom helskärm och tydligare färger, typsnitt osv.

Fixar/Uppdateringar

• Föbättrad USB hantering
  • Diverse buggfixar

--------------------------------------------------

DigiExam macOS (Släpptes 2018-03-08)

Nytt

• Den här versionen är förberedd för att kunna läsa prov skapade med vår nya texteditor som lanseras för lärare inom kort.
  • Utökad exam description - information om provtid, lärare osv visas nu innan man startar provet.
  • Readability mode - läge som gör det möjligt för elever att få text mer lättläst genom helskärm och tydligare färger, typsnitt osv.

Fixar/Uppdateringar

• Föbättrad USB hantering
  • Diverse buggfixar

--------------------------------------------------

DigiExam Windows (Släpptes 2018-03-08)

Nytt

• Den här versionen är förberedd för att kunna läsa prov skapade med vår nya texteditor som lanseras för lärare inom kort.
  • Utökad exam description - information om provtid, lärare osv visas nu innan man startar provet.
  • Readability mode - läge som gör det möjligt för elever att få text mer lättläst genom helskärm och tydligare färger, typsnitt osv.

Fixar/Uppdateringar

• Föbättrad USB hantering
  • Diverse buggfixar