Ny version av DigiExam Web, Chromebook, iPad, macOS & Windows - 24 maj 2018

DigiExam Chromebook (Släpptes 2018-05-24)

Nytt

• Den här versionen är förberedd för att använda Talsyntes. Elever har nu möjlighet att få text i klienten uppläst.
  • Förbättrad PDF läsare när man lägger till PDF som media-länk.
  • Gjort förändringar kring hur vi hanterar personlig data för att vara förenliga med GDPR.

Fixar/Uppdateringar

• Problem med att sudda text i media-länkar löst.
  • Säkerhetsfixar.
  • Problem med att elever blir utkastade.

--------------------------------------------------

DigiExam iPad (Släpptes 2018-05-24)

Nytt

• Den här versionen är förberedd för att använda Talsyntes. Elever har nu möjlighet att få text i klienten uppläst.
  • Förbättrad PDF läsare när man lägger till PDF som media-länk.
  • Gjort förändringar kring hur vi hanterar personlig data för att vara förenliga med GDPR.

Fixar/Uppdateringar

• Problem med att sudda text i media-länkar.
  • Säkerhetsfixar
  • Problem med att elever blir utkastade.

--------------------------------------------------

DigiExam macOS (Släpptes 2018-05-24)

Nytt

• Den här versionen är förberedd för att använda Talsyntes. Elever har nu möjlighet att få text i klienten uppläst.
  • Förbättrad PDF läsare när man lägger till PDF som media-länk.
  • Gjort förändringar kring hur vi hanterar personlig data för att vara förenliga med GDPR.

Fixar/Uppdateringar

• Problem med att sudda text i media-länkar löst.
  • Säkerhetsfixar
  • Problem med att elever blir utkastade.

--------------------------------------------------

DigiExam Windows (Släpptes 2018-05-24)

Nytt

• Den här versionen är förberedd för att använda Talsyntes. Elever har nu möjlighet att få text i klienten uppläst.
  • Förbättrad PDF läsare när man lägger till PDF som media-länk.
  • Gjort förändringar kring hur vi hanterar personlig data för att vara förenliga med GDPR.

Fixar/Uppdateringar

• Problem med att sudda text i media-länkar löst.
  • Säkerhetsfixar
  • Problem med att elever blir utkastade.