Ny Version Av DigiExam Web, Chromebook, MacOS & Windows klienten - 26 September 2019

DigiExam web (Släpptes 2019-09-26)

Nytt:

• Möjlighet att aktivera Avancerad läsare under Tillgänglighetsinställningar och även aktivera det i prov/tentamen. (Mer information)

----------------------------------------------------------------

DigiExam Chromebook (Släpptes 2019-09-26)

Nytt:

• Möjlighet att använda Avancerad läsare under prov/tentamen. (Mer information)

Fixar och uppdateringar:

• Klienten kommer inte längre rapportera eleven/studenten som offline om de inte varit aktiva i provet/tentamen under en viss period.
  • Mindre buggfixar.

----------------------------------------------------------------

DigiExam  MacOS (Släpptes 2019-09-26)

Nytt:

• Möjlighet att använda Avancerad läsare under prov/tentamen. (Mer information)

Fixar och uppdateringar:

• Klienten kommer inte längre rapportera eleven/studenten som offline om de inte varit aktiva i provet/tentamen under en viss period.
  • Mindre buggfixar.

----------------------------------------------------------------

DigiExam Windows (Släpptes 2019-09-26)

Nytt:

• Möjlighet att använda Avancerad läsare under prov/tentamen. (Mer information)

Fixar och uppdateringar:

• Klienten kommer inte längre rapportera eleven/studenten som offline om de inte varit aktiva i provet/tentamen under en viss period.
  • Fixat ett problem som gjorde att Kinesiska inte fungerade i klienten.
  • Mindre buggfixar.

----------------------------------------------------------------