Ny version av DigiExam klienten till MacOS, Chromebook och Windows - 28 oktober 2019

DigiExam MacOS

Nytt:

• Man kan nu använda Avancerad läsare även på elevens/studentens skrivna text
  • Implementerat stöd för att även kunna spela upp WAV- och WAVE-filer på USB-sticka

Fixar/uppdateringar:

• Löst ett problem som gjorde att svaren på ett tidigare inlämnat prov/tenta inte laddades upp i klienten
  • Mindre buggfixar

-------------------------------------------

DigiExam Chromebook

Nytt:

• Man kan nu använda Avancerad läsare även på elevens/studentens skrivna text.
  • Implementerat stöd för att även kunna spela upp WAV- och WAVE-filer på USB-sticka.

Fixar/uppdateringar:

• Löst ett problem som gjorde att svaren på ett tidigare inlämnat prov/tenta inte laddades upp i klienten.
  • Mindre buggfixar.

-------------------------------------------

DigiExam Windows

Nytt:

• Man kan nu använda Avancerad läsare även på elevens/studentens skrivna text.
  • Implementerat stöd för att även kunna spela upp WAV- och WAVE-filer på USB-sticka.

Fixar/uppdateringar:

• Löst ett problem som gjorde att svaren på ett tidigare inlämnat prov/tenta inte laddades upp i klienten.
  • Mindre buggfixar.