Se resultat och feedback på ett DigiExam-prov

För att se dina resultat från publicerade prov/tentor och feedback från din lärare behöver du först logga in på ditt DigiExam-konto via webben. Det gör du genom att följa stegen nedan.

1. Klicka här eller på länken som du har fått via mejl. Fyll sedan i dina uppgifter (figur 1).

Login-SWE.pngFigur 1

2. Om du har glömt ditt lösenord, klicka på Glömt lösenordet? och fyll sedan i den e-post som är kopplad till DigiExam (figur 2).

Figur 2

3. Nu ska du kunna se dina prov/tentor för den organisation som är förvald när du har loggat in. Om du inte hittar det prov/den tenta du letar efter, byt till rätt skola/organisation genom att klicka på drop-down menyn under ditt namn (figur 3) och kontrollera på nytt.

Figur 3

4. Välj sedan det prov du vill se detaljerad information om (figur 4).

Figur 4

5. Du kan nu se all feedback som din lärare valt att dela med sig av (figur 5).