Se resultat och feedback på ett DigiExam-prov

För att se dina resultat från publicerade prov/tentor och feedback från din lärare behöver du först logga in på ditt DigiExam-konto via webben. Det gör du genom att följa stegen nedan.

1. Klicka HÄR eller på länken som du har fått via mejl. Fyll sedan i dina uppgifter (se figur 1).

Login-SWE.pngFigur 1

2. Om du har glömt ditt lösenord, klicka på "Glömt lösenordet?" och fyll sedan i den e-post som är kopplad till DigiExam (se figur 2).

Figur 2

3. Välj sedan det prov du vill se detaljerad information om (se figur 3).

Figur 3

4. Du kan nu se all feedback som din lärare valt att dela med sig av (se figur 4).