Skriva ut elevsvar

Detta är en guide som steg för steg visar hur man kan skriva ut elevsvar för ett avslutat prov.

1. Hitta det prov du vill skriva skriva ut under en av flikarna Orättade, Rättade eller Publicerade. Klicka sedan på provnamnet (se figur 1).1._Grades.png

Figur 1

2. Klicka på knappen "Skriv ut..." (se figur 2).2._Skriv_ut....png

Figur 2

3. Välj inställningar enligt önskemål för utskriften (vilka detaljer, elever och frågor) och sedan klicka på den gröna knappen "Förhandsgranska utskriften" (se figur 3).3._Fo_rhandsgranska_utskrift.png

Figur 3

4. Om förhandsgranskningen inte stämmer, klicka på knappen "Tillbaka" och ändra inställningarna. Om förhandsgranskningen stämmer, klicka på den gröna knappen "Skriv ut" (se figur 4).4._Skriv_ut.png

Figur 4

5. Därefter kommer man till skrivarens inställningar, som är ser lite olika ut beroende på dator, operativsystem, skrivare och webbläsare. Välj inställningar enligt önskemål och klicka sedan på "Skriv ut".