Ny version av DigiExam Chromebook, iPad, Mac & Windows - 25 Februari 2020

DigiExam 12.4.0 - Chromebook (Släpptes 2020-02-25)

Nytt

• Stöd för att kopiera och klistra in från andra program när prov / tentamen ej har nedlåsning aktiverat (mer info)

Fixar/Uppdateringar

• Fixade ett problem där klienten inte alltid laddade upp tidigare svar om ett prov / tentamen startades mer än en gång

--------------------------------------------------

DigiExam 12.4.0 - iPad (Släpptes 2020-02-25)

Nytt

• Stöd för att kopiera och klistra in från andra program när prov / tentamen ej har nedlåsning aktiverat (mer info)
  • Det är nu möjligt att använda avancerad läsare under ett prov i DigiExam-klienten på iPadOS 13 och senare versioner (mer info)

Fixar/Uppdateringar

• Fixade ett problem där klienten inte alltid laddade upp tidigare svar om ett prov / tentamen startades mer än en gång

--------------------------------------------------

DigiExam 12.4.0 - Mac (Släpptes 2020-02-25)

Nytt

• Stöd för att kopiera och klistra in från andra program när prov / tentamen ej har nedlåsning aktiverat (mer info)

Fixar/Uppdateringar

• Fixade ett problem där klienten inte alltid laddade upp tidigare svar om ett prov / tentamen startades mer än en gång

--------------------------------------------------

DigiExam 12.4.0 - Windows (Fristående version släpptes 2020-02-25 och i Microsoft Store 2020-02-26)

Nytt

• Stöd för att kopiera och klistra in från andra program när prov / tentamen ej har nedlåsning aktiverat (mer info)

Fixar/Uppdateringar

• Fixade ett problem där klienten inte alltid laddade upp tidigare svar om ett prov / tentamen startades mer än en gång
  • Fixade ett fel där DigiExam ibland slutade fungera på grund av att SmartAudio3 (ett ljudkorrigeringsprogram) kraschade i bakgrunden