Ny version av DigiExam Web - 26 februari 2020

DigiExam Web (Släpptes 2020-02-26)

Nytt

• Stöd för att kopiera och klistra in från andra program när prov / tentamen ej har nedlåsning aktiverat (mer info)

Fixar / Uppdateringar

• Stöd för Internet Explorer upphörde 2020-02-01. Om inloggningssidan (https://app.digiexam.com/app#/login) försöker nås från en Internet Explorer-webbläsare visas nu en sida med instruktioner om att använda en webbläsare som stöds av DigiExam

• Arkivvyn är nu uppdelad i flikar för prov, bedömningsmatriser och grupper för bättre struktur och översikt

• Aktiverade prov / tentor som ännu inte fått några inlämningar raderas inte längre automatiskt om de avslutas, de flyttas istället till arkivet