Ny version av DigiExam Chromebook , iPad, macOS & Windows - 20 aug 2018

DigiExam Chromebook (Släpptes 2018-08-20)

Nytt

• Stöd för svensk översättning.

Fixar/Uppdateringar

• Fixat en bugg som gjorde att det inte gick att öppna provet igen efter inlämning om emojis fanns med i svaret på en textfråga.
  • Förbättrat stavningskontrollen så att den automatiskt väljer språk baserat på inmatningsspråket som är valt i operativsystemet
  • Mindre buggfixar och förbättringar.

--------------------------------------------------

DigiExam iPad (Släpptes 2018-08-20)

Nytt

• Stöd för svensk översättning.

Fixar/Uppdateringar

• Fixat en bugg som gjorde att det inte gick att öppna provet igen efter inlämning om emojis fanns med i svaret på en textfråga.
  • Förbättrat stavningskontrollen så att den automatiskt väljer språk baserat på inmatningsspråket som är valt i operativsystemet
  • Mindre buggfixar och förbättringar.

--------------------------------------------------

DigiExam macOS (Släpptes 2018-08-20)

Nytt

• Stöd för svensk översättning.

Fixar/Uppdateringar

• Fixat en bugg som gjorde att det inte gick att öppna provet igen efter inlämning om emojis fanns med i svaret på en textfråga.
  • Förbättrat stavningskontrollen så att den automatiskt väljer språk baserat på inmatningsspråket som är valt i operativsystemet
  • Mindre buggfixar och förbättringar.

--------------------------------------------------

DigiExam Windows (Släpptes 2018-08-20)

Nytt

• Stöd för svensk översättning.

Fixar/Uppdateringar

• Fixat en bugg som gjorde att det inte gick att öppna provet igen efter inlämning om emojis fanns med i svaret på en textfråga.
  • Förbättrat stavningskontrollen så att den automatiskt väljer språk baserat på inmatningsspråket som är valt i operativsystemet
  • Mindre buggfixar och förbättringar.