DigiExam och Microsoft Teams

Teams kan tillåtas att användas i DigiExam-klienten på elevens datorn samtidigt som ett prov i nedlåst läge genomförs.

Läs den fullständiga hjälpartikeln här Använd Microsoft Teams i DigiExam

DigiExams hemsida kan läggas till som en genväg i en Teams-kanal och innebär att lärare och elever automatiskt kan logga in på sitt konto i DigiExam.

Lägg till genvägen till DigiExams hemsida genom att gå till en Teams-kanal och klicka på + Lägg till flik och lägg till en hemsida

Döp fliken till DigiExam och kopiera in hemsidans URL https://app.digiexam.com/app#/ och klicka på Spara.

Eleverna kan därefter logga in på sitt konto på DigiExams hemsida i Teams-kanalen för att se återkoppling och publicerade resultat.

Läraren får tillgång till sitt lärarkonto i DigiExam i Teams-kanalen och kan ex. kommunicera ett provID till eleverna där.

Lärarens översiktsvy i DigiExam: