Ny version av DigiExam Web, Chromebook, iPad, Mac & Windows - 22 April 2020

DigiExam Web (Släpptes 2020-04-22)

Nytt

• Microsoft Teams kan nu användas tillsammans med DigiExam (mer info)

Fixar / Uppdateringar

• Information om att förlängning av tidsgränsen via USB inte fungerar på Ipad har lagts till i informationsrutan vid för tidsbegräsningsfunktionen.

• Publiceringssidan har optimerats för att kunna ladda snabbare för att kunna hantera snabb laddning av hundratals elever samtidigt.

--------------------------------------------------

DigiExam 12.5.0 - Chromebook (Släpptes 2020-04-22)

Nytt

• Microsoft Teams kan nu användas tillsammans med DigiExam (mer info)

Fixar/Uppdateringar

• Det är nu möjligt att klistra in från externa källor även i Demo-provet

--------------------------------------------------

DigiExam 12.5.0 - iPad (Släpptes 2020-04-22)

Nytt

• Microsoft Teams kan nu användas tillsammans med DigiExam (mer info)

Fixar/Uppdateringar

• Det är nu möjligt att klistra in från externa källor även i Demo-provet

--------------------------------------------------

DigiExam 12.5.0 - Mac (Släpptes 2020-04-22)

Nytt

• Microsoft Teams kan nu användas tillsammans med DigiExam (mer info)

Fixar/Uppdateringar

• Det är nu möjligt att klistra in från externa källor även i Demo-provet

--------------------------------------------------

DigiExam 12.5.0 - Windows (Släpptes 2020-04-22)

Nytt

• Microsoft Teams kan nu användas tillsammans med DigiExam (mer info)

Fixar/Uppdateringar

• Det är nu möjligt att klistra in från externa källor även i Demo-provet