Ny version av DigiExam-klienten till Chromebook, iPad, Mac & Windows - 25 Augusti 2020

DigiExam-klienten version 12.7.0 till Chromebook, iPad, Mac & Windows (Släpptes 2020-08-25)

Nytt

• Tidsbegränsade prov/tentamen kan nu förlängas i aktiva prov-/tentamenstillfällen utan USB-minne, mer info här under rubriken "Förläng tidsgräns via elevens/studentens profil"

Fixar/Uppdateringar

• Översiktsvyn har fått uppdaterad design

• Att använda "Tillbaka"-knappen på en mus kunde ibland avsluta provet/tentamen för en elev/student, detta har nu åtgärdats

• Fjärrövervakningssessioner kunde vid inlämning ibland avslutas före provet/tentamen vilket fick konsekvensen att provet/tentamen inte kunde lämnas in alls, detta har nu åtgärdats