Uppspelning av mp3-fil

*Uppspelning av mp3-fil från USB-minne stöds på PC, Mac och Chromebook från version 11.5.0 och senare

Tillåt ljuduppspelning via elevens Tillgänglighetsinställningar

En elev som behöver spela upp en mp3-fil i ett prov behöver tillåtas att använda mp3-filer från USB. Via elevens Tillgänglighetsinställningar aktiveras möjligheten.

• Klicka på Elever i vänstermenyn och sök fram en elev
  • Gå till Tillgänglighetsinställningar och markera "Tillåt ljuduppspelning från USB-minne"
  • Klicka på Spara

Spela upp mp3-filer från USB-minne

En elev som behöver spela upp en mp3-fil i ett prov startar provet som vanligt, när provet laddats kan USB-stickan sättas in och en notis om tillgänglig mp3-uppspelning visas.

Längst ned i DigiExam-klienten/appen finns ljudspelaren där eleven kan:

• Välja mp3-fil
  • Starta/stoppa uppspelningen
  • Scrolla
  • Justera volym

Avsluta uppspelning från USB-minne

Ta ut USB-minnet från elevens dator så försvinner spelaren.