DigiExam Webb - Uppdatering - Version 4.6.2

Släppt 2021-02-16

Nytt/uppdateringar

• Kontohanterare kan nu återkalla extern hanterade roller.
  • Tillbaka-knappar har lagts till i övre högra hörnet i övervakningsvyn och rättningsvyn.
  • I övervakningsvyn, via knappen Visa vid INSTÄLLNINGAR VALDA FÖR DETTA PROV visas vilka externa verktyg som är aktiverade för provet/tentan.
  • Ny supportknapp som är bättre integrerad med DigiExam som inte döljer knappar eller information.

Fixar:

• En bugg som gjorde att Avancerad läsare slutade fungera är nu löst.