DigiExam Webb - Uppdatering - Version 4.7.0

Släppt 2021-03-03

Nytt / uppdateringar:

-

Fixar:

• Externa verktyg visades inte när ett prov / tentamen startades via ett LMS.
  • Fixat ett problem där Skolon-lärare inte kunde logga in om en elev hade tagits bort av en kontohanterare.
  • Fixat ett problem där webbadresser ibland inte fungerade för externa verktyg eller online-resurser på grund av blockering.
  • Fixat problem där "Chatta med oss"-knappen inte alltid öppnade support-chatten på supportsidan.