Ny Version Av DigiExam till Chromebook, MacOS & Windows - 27 Mars 2019

DigiExam Chromebook (Släpptes 2019-03-27)

Fixar/Uppdateringar :

Möjligheten att spela upp MP3-filer via USB är nu begränsat och kräver tillåtelse via Tillgänglighets-inställningarna på elevkontot eller att provet är öppet för alla elever att använda funktionen. (mer information)

--------------------------------------------------

DigiExam macOS (Släpptes 2019-03-27)

Fixar/Uppdateringar:

Möjligheten att spela upp MP3-filer via USB är nu begränsat och kräver tillåtelse via Tillgänglighets-inställningarna på elevkontot eller att provet är öppet för alla elever att använda funktionen. (mer information)

--------------------------------------------------

DigiExam Windows (Släpptes 2019-03-27)

Fixar/Uppdateringar:

Möjligheten att spela upp MP3-filer via USB är nu begränsat och kräver tillåtelse via Tillgänglighets-inställningarna på elevkontot eller att provet är öppet för alla elever att använda funktionen. (mer information)