Ny Version Av DigiExam Web - 27 Mars 2019

DigiExam Web (Släpptes 2019-03-27)

Nytt

• Möjligheten att spela upp MP3-filer via USB är nu begränsat och kräver tillåtelse via Tillgänglighets-inställningarna på elevkontot eller att provet är öppet för alla elever att använda funktionen. (Mer information)
  • Möjlighet att se i rättningsvyn om eleven har använt funktionen MP3-filer via USB under provtillfället.

Fixar

• Förbättringar gällande att studentens namn inte längre hamnar på en blank sida vid utskrift.
  • Möjlighet att bocka ur Titel och Publik provbeskrivning vid utskrift.
  • Mindre buggfixar