Hur återställer jag mitt lösenord?

Du återställer ditt lösenord genom att i inloggnings-skärmen så klickar du på Glömt lösenord (figur 1). Därefter så skriver du in din E-postadress och sedan så kommer det en länk till din E-mail, OBS för att detta mail kan hamna i skräpposten så håll utkik i alla dina inkorgar.

Figur 1

När du fått ditt mail så följ länken som är adresserad i mailet (figur 2).

Figur 2

Därefter skriver du in ditt nya lösenord (figur 3). Lösenordet måste vara minst 8 tecken.