Hur återställer jag mitt lösenord?

Du återställer ditt lösenord genom att i inloggnings-skärmen så klickar du på Glömt lösenord (se figur 1). Därefter så skriver du in din E-postadress och sedan så kommer det en länk till din E-mail, OBS för att detta mail kan hamna i skräpposten så håll utkik i alla dina inkorgar.Ska_rmavbild_2019-05-23_kl._09.35.45.png

Figur 1

När du fått ditt mail så följ länken som är adresserad i mailet (se figur 2).Ska_rmavbild_2019-05-23_kl._09.37.47.png

Figur 2

Därefter skriver du in ditt nya lösenord (se figur 3).Ska_rmavbild_2019-05-23_kl._09.38.27.png