Kontoinställningar

Under Inställningar har du möjlighet att göra vissa ändringar gällande ditt konto.

Ändra personuppgifter

Du kan själv ändra för och efternamn i DigiExam. Du kan också välja vilka kommunikationsinställningar du vill ha. Klicka på spara när du har gjort ändringar för att de ska slå igenom.

Ändra lösenord

Under inställningar kan du även ändra ditt lösenord. För att ändra lösenord behöver du fylla i ditt nuvarande lösenord och sedan ditt nya lösenord. Bekräfta ditt nya lösenord och klicka sedan på spara.

Ändra språk

I dagsläget kan du välja mellan svenska och engelska.