Ny version av DigiExam klienten till Chromebook, MacOS, Windows - 20190703

DigiExam Chromebook

Fixar/uppdateringar:

• Löst ett problem som gjorde att stavningskontrollen markerade korrekt stavade ord felaktigt.
  • Löst ett problem som gjorde att ordräknaren i vissa fall räknade fel på antal ord.
  • I vissa fall när hård begränsning var satt på Fritext-frågor kunde klienten frysa när man kommit upp i närheten av begränsningen vilket gjorde att man inte kunde ta bort eller lägga till ord. Detta är nu löst.
  • I de fall man startat ett prov med USB-sticka och skulle lämna in sina svar, fick eleven/studenten ingen information om att de måste lämna in sina svar via USB-sticka. Detta är nu löst.

--------------------------------------------------

DigiExam MacOS

Uppdateringar:

• Om man använder funktionen för att lyssna på MP3-filer via USB kan man nu sortera filerna i DigiExam-klienten.

Fixar:

• Löst ett problem som gjorde att stavningskontrollen markerade korrekt stavade ord felaktigt.
  • Löst ett problem som gjorde att ordräknaren i vissa fall räknade fel på antal ord.
  • I vissa fall när hård begränsning var satt på Fritext-frågor kunde klienten frysa när man kommit upp i närheten av begränsningen vilket gjorde att man inte kunde ta bort eller lägga till ord. Detta är nu löst.
  • I de fall man startat ett prov med USB-sticka och skulle lämna in sina svar, fick eleven/studenten ingen information om att de måste lämna in sina svar via USB-sticka. Detta är nu löst.
  • Åtgärdat så att klienten nu blockerar den inbyggda dikteringsfunktionen i MacOS.

--------------------------------------------------

DigiExam Windows

Uppdateringar:

• Om man använder funktionen för att lyssna på MP3-filer via USB kan man nu sortera filerna i DigiExam-klienten.

Fixar:

• Löst ett problem som gjorde att stavningskontrollen markerade korrekt stavade ord felaktigt.
  • Löst ett problem som gjorde att ordräknaren i vissa fall räknade fel på antal ord.
  • I vissa fall när hård begränsning var satt på Fritext-frågor kunde klienten frysa när man kommit upp i närheten av begränsningen vilket gjorde att man inte kunde ta bort eller lägga till ord. Detta är nu löst.
  • I de fall man startat ett prov med USB-sticka och skulle lämna in sina svar, fick eleven/studenten ingen information om att de måste lämna in sina svar via USB-sticka. Detta är nu löst.