DigiExam-klienten - Uppdatering - Version 13.0.0

Släppt: 22 augusti 2021

Nytt

• För iPad, Mac och Windows: Klienten kräver nu autentisering för prov. Användare måste logga in med sitt DigiExam-konto (e-post och lösenord) för att kunna använda klienten

Ändringar

• Designuppdateringar: Ny inloggningssida
  • Lärare måste nu bekräfta/skriva studentens e -postadress innan ett offlineprov påbörjas. Om studenten återfår internetuppkoppling under tentamen synkroniseras svaren på grund av lärarens godkännande
  • Felmeddelandet "Provet hittades inte" har förbättrats och uppmanar eleven/studenten att kontrollera den valda regionen

Fixar

• Fixat problem där externa verktyg höll användarna inloggade, även om DigiExam-användaren byttes
  • Diverse buggifxar