DigiExam-Klienten - Uppdatering - Version 13.2.1

Släppt: 8 december 2021

Idag släpps en mindre uppdatering för att fixa några buggar kl. 15.00 CET. Det ska inte orsaka några störningar. Studenter som ska skriva ett prov, efter att uppdateringen är live, kommer att få sitt system uppdaterat automatiskt innan provet startar.

För studenter som redan befinner sig i en aktiv tentamen när uppdateringen släpps kommer de att kunna fortsätta skriva sin tentamen utan att bli avbrutna. DigiExam-klienten uppdateras automatiskt nästa gång den startas.

Ny

Ändringar

Fixar

• Demoprovet kunde inte startas från DigiExam
  • Diverse buggfixar

Besök oss online

HomepageFacebook | LinkedIn | Twitter