OS deprekeringar

Hallå där,

För att hålla Digiexam-appen igång så smidigt som möjligt har vi beslutat att fasa ut några av de äldre versionerna av Chromebook, iPadOS, macOS och Windows för studentklienten. Följande OS-versioner deprekerades den 7 april 2022.

Chromebook

• Version 85 och äldre (85 släpptes 2020)

iOS / iPadOS

• iOS 11 (släppt 2017)
  • iOS 12 (släppt 2018)

macOS / OS X

• OS X Yosemite 10.10 (släppt 2014)
  • OS X El Capitan 10.11 (släppt 2015)
  • macOS Sierra 10.12 (släppt 2016)

Windows

• Windows XP (släppt 2001)
  • Windows Vista (släppt 2007)
  • Windows 7 (släppt 2009)
  • Windows 8 (släppt 2012)

Hur påverkar detta elever/studenter?

Studenter som för närvarande använder dessa versioner måste uppgradera till en nyare version av sitt operativsystem för att köra Digiexam-klienten.

Hur uppgraderar eleverna/studenter?

För din bekvämlighet har vi tillhandahållit en lista med länkar om hur du uppgraderar, beroende på ditt operativsystem.