iPadOS 13 deprekering

Hallå där,

För att hålla Digiexam-appen igång så smidigt som möjligt har vi beslutat att fasa ut iPadOS 13. Denna version kommer att deprekerades den 7 september 2022 i samband med att version 13.5.0 släpps för iPadOS.

iPadOS

• iOS 13 (släppt 2019)

Hur påverkar detta elever/studenter?

Studenter som för närvarande använder denna version måste uppgradera till en nyare version av sitt operativsystem för att köra Digiexam-klienten.

Hur uppgraderar eleverna/studenter?

För din bekvämlighet har vi tillhandahållit en lista med länkar om hur du uppgraderar, beroende på ditt operativsystem.