Markören kan hoppa när stavningskontrollen är på

Beskrivning:

Det har rapporterats att markören kan hoppa runt i textrutan medan en elev/student skriver en text. Detta verkar ske endast när stavningskontrollen är påslagen.

Workaround/Lösning:

Vi har sett att i vissa fall så har en hård omstart av enheten hjälp, det vill säga hålla in ström-knappen på enheten tills enheten slocknar helt (ca. 10 sekunder). I dagsläget finns det inga andra sätt att undvika buggen, på enheter där detta sker, än att stänga av stavningskontrollen.

Vilka påverkas?

Elever. Vissa enheter.

Status:

Vi jobbar på att återskapa detta, för att kunna lösa och släppa en uppdatering som åtgärdar detta problem.