Följ

Installationsguide - Blackbaud

 

Om du använder Blackbaud som din organisations lärplattform kan det vara intressant att konfigurera en LTI (Learning Tools Interoperability) mellan Digiexam och Blackbaud för att möjliggöra en smidigare process för tilldelningar, quiz och tentor.

LTI:n mellan Digiexam och Blackbaud gör det möjligt att direkt tillhandahålla Digiexam-konton från lärplattformen och att koppla Digiexam-tilldelningar, quiz och tester direkt till dina Blackbaud-kurser. Studenter kommer sedan att kunna starta Digiexam-appen och logga in direkt via integrationen för att börja arbeta utan extra tentamen-ID:n.


 

Denna guide kommer att visa steg för steg hur du konfigurerar LTI:n mellan Digiexam och Blackbaud. Det är viktigt att notera att endast systemadministratörer för Blackbaud och Digiexam-användare med behörigheter som kontohanterare kommer att kunna konfigurera denna LTI. Kontakta din systemadministratör för din organisation om du önskar skapa en LTI mellan Digiexam och Blackbaud.

Länk till externt dokumentation: https://webfiles.blackbaud.com/files/support/helpfiles/education/k12/full-help/content/lms-learningtools.html

Steg 1:

Ändra portalen till "Core" i det övre vänstra hörnet av din Blackbaud-miljö.

Figure 1

Steg 2:

Välj "Inställningar" och välj sedan "Integrationsinställningar".

Figure 2

 

Steg 3:

Gå till "Learning Tools" inom dina integrationsinställningar.

Figure 3

 

 

Steg 4:

Lägg till Digiexam som en "Provider".

Figure 4

 

Steg 5:

Aktivera en LTI i din Digiexam-miljö.

Se till att logga in på Digiexam som kontohanterare. Navigera till avsnittet "organisation" i din Digiexam-miljö och välj "Aktivera LTI-integration".

Figure 5

Kopiera värdena i Digiexam för: OAuth Consumer Key, OAuth Secret Key och XML URL och klistra in dem i Blackbaud-formuläret enligt figur 4. Klicka sedan på "Skicka" knappen i canvas-formuläret.

 

Steg 6:

Verifiera möjligheten att lägga till en uppgift från Digiexam.

Se till att fälten markerade nedan är ifyllda:

Figure 7

När det är sparat, leta reda på uppgiften i listan och klicka på titeln. Du kan behöva justera filterna eller söka efter nyckelord för att hitta:

 

Figure 8

Därefter bör du se en länk för att starta Digiexam på uppgiftssidan.


Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer