Installationsguide - Windows

OBS! Vi rekommenderar Microsoft Store-versionen för Windows 10-enheter. Windows 7/8-filen kan dock också installeras på Windows 10.

Windows 10

1. Ladda ner DigiExam-klienten för Windows 10 genom att klicka här.
  2. Klicka på den blå knappen Hämta.
  3. Följ instruktionerna i Microsoft Store för att installera DigiExam.

Härligt! Nu är du redo att börja använda DigiExam!
Klicka här för att komma till guiden Skriva prov/tenta med DigiExam.

Windows 7/8

1. Ladda ner DigiExam-klienten genom att klicka här
  2. Du måste ha administratörsrättigheter för att kunna installera klienten.
  3. Dubbelklicka på installationsfilen och välj “Install” (om “user account control”-dialogrutan hoppar fram så välj “Ja” för att gå vidare med installationen).
  4. När installationen är klar kommer texten “Setup Successful” att visas, klicka på “Close” för att avsluta installationen.

Härligt! Nu är du redo att börja använda DigiExam!
Klicka här för att komma till guiden Skriva prov/tenta med DigiExam.