Kom igång med DigiExam

Som elev/student skriver du prov/tentor i DigiExams klient.

När du arbetar i DigiExam-klienten sparas det du skriver var 10:e sekund till DigiExams servrar men även lokalt på din dator. Så du behöver inte oroa dig över att något ska försvinna.

När du lämnat in provet/tentan kan du logga in på ditt DigiExam-konto, för att komma till inloggningen, klicka här, välj Europa, klicka på glömt lösenord och fyll i din mejl för att få välja ett lösenord och kunna logga in för att se din återkoppling.

Välj region

Innan du loggar in behöver du välja vilken region du ska logga in på. Fråga en DigiExam-administratör på din skola/universitet om du inte vet vilken region du ska välja.

Figur 1

Där får du en översikt på de prov/tentor du skrivit.

Det här behöver du komma ihåg:

• Prov/tentor startas, skrivs och lämnas in i DigiExam-klienten.
  • En översiktsvy på inlämnade prov/tentor hittar du genom att logga in på ditt DigiExam-konto.

Ladda ner DigiExam-klienten

Ladda ner DigiExam-klienten Chromebook | Mac | Windows

Installationsmanualer: Klicka här
Systemkrav: Klicka här